estiu, calor
Els termòmetres van superar els 40 graus | Bernat Millet

 

 

L'onada de calor que s'ha viscut a arreu de Catalunya ha deixat registres històrics al Vallès Occidental, sobretot en municipis com Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola o Bellaterra. Així, el meteoròleg Francesc Mauri assegura que s'ha arribat a superar registres històrics, arribant a la temperatura més alta dels últims 80 anys a la comarca, des que es recullen dades de temperatura. De totes maneres, l'expert apunta que encara no pot determinar la concreció en cada municipi, ja que cal focalitzar i filtrar les dades recollides.

 

 

I és que el termòmetre ha arribat a superar els 40 graus en diferents zones del Vallès, provocant episodis de calor intensa que han obligat, per exemple, a cancel·lar diferents activitats a l'aire lliure.