Registre històric: el Vallès assoleix la temperatura més alta des que hi ha dades

by | jul. 1, 2019 | Méteo

 

estiu, calor

Els termòmetres van superar els 40 graus | Bernat Millet

 

 

L'onada de calor que s'ha viscut a arreu de Catalunya ha deixat registres històrics al Vallès Occidental, sobretot en municipis com Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola o Bellaterra. Així, el meteoròleg Francesc Mauri assegura que s'ha arribat a superar registres històrics, arribant a la temperatura més alta dels últims 80 anys a la comarca, des que es recullen dades de temperatura. De totes maneres, l'expert apunta que encara no pot determinar la concreció en cada municipi, ja que cal focalitzar i filtrar les dades recollides.

 

 

I és que el termòmetre ha arribat a superar els 40 graus en diferents zones del Vallès, provocant episodis de calor intensa que han obligat, per exemple, a cancel·lar diferents activitats a l'aire lliure. 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: