Un concert de piano anterior a El Musical | Laia Tardós Roda

 

 

L'escola de música i conservatori de Bellaterra, El Musical, renovarà el seu piano de cua principal, emprat tant pels concerts com per les classes dels seus alumnes. Per a celebrar la nova adquisició, el centre oferirà un concert de piano obert al públic el pròxim dimarts 9 de juliol, a les 19.30 h, al seu auditori, a càrrec del professor i cap del departament de piano del centre, Daniel Ligorio.  

 

 

L'esdeveniment, anomenat Embrujo en París, aplegarà tant a músics i persones relacionades amb l'àmbit del conservatori com a tots aquells que vulguin assistir-hi de forma gratuïta. Tanmateix, la sala té un espai limitat a unes 120 places, raó per la qual els demana confirmar assistència i reservar plaça. Per a fer-ho, els interessats poden escriure un email a info@elmusical.cat o trucar al telèfon 93 580 42 46.

 

 

Cartell del concert ofert per Daniel Ligorio
Cartell del concert ofert per Daniel Ligorio | El Musical