Més calor per aquest cap de setmana

by | jul. 4, 2019 | Méteo

La piscina i les activitats aquàtiques són útils per a fer passar la calor

La piscina i les activitats aquàtiques són útils per a fer passar la calor | Toni Alfaro

 

 

 

 

Després de l'episodi d'onada de calor del passat cap de setmana, les temperatures tornaran a repuntar aquest divendres i especialment dissabte. Malgrat no arribar a temperatures extremes, a alguns llocs del Vallès Occidental, com Bellaterra, es podrà arribar a valors de 37 i 38 graus. Majoritàriament hi haurà un domini del sol, amb l'excepció d'alguna nuvolada el dissabte a la tarda i intervals de núvols de cara a diumenge.

 

 

L'últim dia del cap de setmana també estarà marcat per una lleugera reculada de les temperatures, tal com assegura el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: