Els nous vocals van ocupar les seves cadires en la primera sessió del plenari bellaterrenc
Els nous vocals van ocupar les seves cadires en la primera sessió del plenari bellaterrenc | Toni Alfaro

 

 

El passat dimarts 2 de juliol, l'EMD de Bellaterra va tornar a reunir el Ple de la Junta de Veïns per a fer el seu ple de cartipàs, en el que es van decidir diverses qüestions relacionades amb el funcionament del Ple i les tasques dels vocals.

 

 

 

 

Concretament, els temes tractats van ser la constitució oficial dels grups polítics del Ple, la constitució de la Comissió Especial de Comptes, la periodicitat de les reunions ordinàries, el representant de l'EMD davant els diferents òrgans col·legiats i als plens de l'Ajuntament de Cerdanyola, la dedicació dels vocals i el president, així com els seus sous o indemnitzacions.  

 

 

Podeu llegir aquí la crònica del Ple.