La Festa Cubana és tot un èxit al municipi veí
La Festa Cubana és tot un èxit al municipi veí | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

L’entitat solidària de Sant Quirze del Vallès, Ateneu del Món, torna a portar als carrers del municipi veí la Festa Cubana, que enguany celebra la seva XXIV edició. Malgrat les altes temperatures previstes per aquest dissabte 6, la música i el ritme cubans portaran aire fresc i disbauxa als exteriors del centre cívic Can Feliu, situat al carrer d'Eduard Tolrà.

 

 

La festa, que tindrà un cost de 12 euros, començarà a les 21 hores, amb un menú cubà. L’acompanyarà la bona música de l’orquestra Suena Cubano i se serviran els tradicionals i refrescants mojitos: una combinació que s’allargarà fins les dues de la matinada.

 

 

Es tracta d'una festa solidària, ja que els diners recaptats amb el sopar es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer. Si hi esteu interessats, podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

 

Cartell de la XXIV Festa Cubana de Sant Quirze
Cartell de la XXIV Festa Cubana de Sant Quirze | Ajuntament de Sant Quirze