Nota trobada al camí entre les cases Sert i l'Estació de Ferrocarrils de la Generalitat
Nota trobada al camí entre les cases Sert i l'Estació de Ferrocarrils de la Generalitat | Gabriel

 

 

 

 

Gabriel, veí de Bellaterra, ens envia una foto d'una nota trobada al límit entre Bellaterra i la Universitat Autònoma. El text hauria estat escrit per un vianant que hauria recollit algunes burilles als voltants boscosos de la via que va entre la Vila Universitària i les cases Sert, i l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Bellaterra, a la coneguda com a ruta Ho-Chi-Minh.

 

 

 

A la nota es pot llegir “He recollit totes aquestes burilles de cigarret al camí del bosc en menys de 10 minuts. Contenen plàstics i són molt contaminants. Triguen anys en degradar-se, a més del risc d'incendi si no estan ben apagades. Si us plau, no les llenceu a terra, gràcies”. 

 

 

Burilles recollides pel veí
Burilles recollides pel veí | Gabriel