guanyem
Ivan González, Vera Sánchez i Laura Benseny són els tres regidors de Guanyem | Guanyem Cerdanyola

 

 

Guanyem Cerdanyola ha fet pública la seva posició respecte a l'aprovació de l'estructura del govern de Cerdanyola del Vallès. Alhora que el PSC confirmava que “encara hi ha aspectes per tancar” per tal de tenir els suports pel Ple de les Dedicacions, des de Guanyem Cerdanyola s'han ofert al govern per “desbloquejar l'aprovació de les dedicacions del govern, sempre que sigui per a fer polítiques decidides d'esquerres”.

 

 

El govern de Cerdanyola encara no ha aprovat les dedicacions dels membres del govern, és a dir, les retribucions que rebran els regidors per la seva feina a l'Ajuntament. Des de Guanyem han emés un comunicat en el qual destaquen que és “imprescindible que el nou govern aprovi les dedicacions dels regidors a govern i que aquest abandoni l'interinatge en el qual ha estat fins ara”. Segons el partit que tindrà tres regidors al plenari, han ofert al PSC actuar per “desbloquejar l'aprovació de les dedicacions del govern” amb una condició: “que sigui per a fer polítiques decidides d'esquerres”.

 

 

Concretant aquestes polítiques d'esquerres, Guanyem explica que han proposat al govern que la primera mesura sigui aprovar l'expedient de municipalització de les escoles bressol municipals, una proposta que no va rebre els suports necessaris amb Carles Escolà a l'alcaldia. “Aquest és un expedient que ja està preparat per a la seva aprovació, després de la feina feta per part dels serveis tècnics de l'ajuntament durant l'anterior mandat i del govern de Compromís per Cerdanyola, que reportarà grans beneficis per a les famílies i és la millor opció per la gestió de les escoles bressol”, assenyalen des de Guanyem.

 

 

En la línia de les negociacions, Guanyem assegura que no entren en cap acord que “no tingui com a únic objectiu la millora i la implementació de polítiques d'esquerres per a Cerdanyola”, i plantegen que el PSC haurà de decidir si “vol avançar posant per davant les polítiques d'esquerres o en canvi, vol tornar al passat usant la clàssica negociació basada en cadires i diners”.