El funeral serà a l'esglèsia parroquial de Sant Vicenç de Mollet
El funeral serà a l'església parroquial de Sant Vicenç de Mollet | Wikipedia

 

 

La mare de mossèn Aceituno, la senyora Victoria Donoso, va deixar-nos aquest passat dissabte 6 de juliol a la nit. En homenatge a la figura del rector de la Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra, diversos veïns han volgut transmetre les seves condolences i convidar a la participació al funeral per l'ànima de Donoso, que es farà aquest dilluns 8 de juliol.

 

 

La cerimònia se celebrarà a les 16 h a l'església parroquial de Sant Vicenç de Mollet, a Mollet del Vallès. L'assistència a l'acte, per a molts veïns, vol servir com a detall pels serveis que el mossèn Aceituno porta realitzant tants anys a Bellaterra. L'enterrament seguirà a la cerimònia de la localitat del Vallès Oriental.