Les 12 Hores de Pàdel van tornar a posar l’esport a primera línia a Bellaterra. La jornada de pàdel organitzada pel Club Bellaterra el 6 de juliol va aplegar a 48 participants, majoritàriament socis del Club, repartits en quatre equips: RBG Correduria de SegurosFarmàcia Marta Caus, Corial Sport i Bubel. Entre ells, els guanyadors van ser els membres de l’equip d’RGB Correduria de Seguros, que es van emportar la victòria per 186 punts, a només 3 punts de l’equip Farmàcia Marta Caus, que va aconseguir-ne 183.

Es va tractar d’una jornada plena d’emoció i calor, ja que va estar marcada per les altes temperatures de ple estiu que van acompanyar els jugadors en els seus partits, que van durar des de les 9 fins a les 21 h. Tanmateix, amb el final del dia, el cel va quedar ennuvolat i va fer minvar lleugerament la sensació de calor de jugadors i assistents. 

La cerimònia d’entrega de premis es va haver de fer d’accelerar a causa de les gotellades que van caure a última hora del passat dissabte i, en ella els membres del RGB Correduria de Seguros van rebre una copa i una medalla per cadascun. Alhora, també van aconseguir alguns obsequis tèxtils dels patrocinadors  de l’esdeveniment Corial Sport i Bubel.

Per a finalitzar la jornada es va celebrar un sopar de germanor final, al que hi van participar tant esportistes com tots els que s’hi van interessar. Amb ell, la jornada esportiva es va allargar fins la matinada al pati superior del Club Bellaterra, tot recuperant forces amb el buffet lliure que els cuiners del Bar del Club Bellaterra van oferir. 

Aquí us deixem les imatges més destacades de les 12 Hores de Pàdel.