Cartell del Grup Escolta Bellaterra
Cartell del Grup Escolta Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

El Grup Escolta Bellaterra busca intendents per als seus campaments d'estiu, que seran del 14 al 28 de juliol, a Esterri d'Àneu. Des del Cau demanen que les persones interessades han de disposar de cotxe propi, especialment pels desplaçaments, tot i que les despeses d'aquests, així com el menjar i l'estança van a càrrec del grup escolta.

 

 

  

Específicament, el Cau explica que les tasques dels intendents se centraran a cuinar pel campament base durant els dies en què hi hagi infants, comprar material i menjar i ajudar als monitors en cas que hi hagués algun problema durant la ruta. Normalment, hi ha quatre intendents que duen a terme aquesta tasca, i quan no hi ha ningú al terreny i no es requereix la seva ajuda, els intendents gaudeixen de temps lliure.

 

 

 

  

Finalment, des del Grup Escolta Bellaterra destaquen que el més important és que els intendents estimin la natura, tinguin ànima d'infant i els hi agradi la idea de fer aventura a la muntanya.

 

 

 

  

Si voleu col·laborar amb el Cau, només heu d'escriure un Whatsapp presentant-vos al 699 937 204.