Un tomb per Bellaterra a la primavera
Pilona del Camí Antic de Sant Cugat | Toni Alfaro

 

 

Una de les dues pilones instal·lades al Camí Antic de Sant Cugat, a l'entrada a Bellaterra des del polígon Sant Joan de Sant Cugat, no està en funcionament. Segons han indicat els tècnics contractats per l'EMD de Bellaterra, la parada en el funcionament s'hauria degut a un xoc amb un vehicle el passat dilluns 8 de juliol.

 

 

Després que un vehicle hagués utilitzat correctament la targeta per a baixar la pilona que permet el pas a l'interior de Bellaterra pel Camí Antic, un altre vehicle hauria intentat esmunyir-se abans que aquesta pugés. Tanmateix, el cotxe no hauria pogut passar, ja que la pilona s'hauria aixecat a temps, colpejant el vehicle. 

 

 

Segons els tècnics, la pilona no hauria patit cap dany estructural, tot i que per motius de seguretat s'hauria abaixat, permetent el pas amb normalitat. Un cop s'autoritzi la reparació per part de l'EMD, aquesta es durà a terme de forma immediata per part de l'empresa gestora del servei, barrant de nou el pas a aquells vehicles aliens al barri.