tv3

Programa Persona Infiltrada de TV3 | TV3

 

 

La productora Veranda Televisió, busca persones de Cerdanyola del Vallès per participar en el programa Persona Infiltrada que s'emet a TV3. La productora està preparan la nova temporada del programa i busca famílies i col•lectius que vulguin “enganyar” un famós català.

 

El programa planteja una situació en que diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies i col•lectius de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells. Veranda Televisió cerca persones que creguin que passarien la prova d'aquest concurs familiar. Per participar-hi cal formar part d'una família de 4 membres o més que visquin plegats o d'un col·lectiu que convisqui com una família. El concurs té un premi econòmic.

 

Per participar, la productora indica que cal escriure un correu a personainfiltrada@veranda.tv, trucar o enviar un Whatsapp  al 682 11 08 24

 

 

cartell
Càsting del programa Persona Infiltrada | Veranda