L'edifici de l'EMD de Bellaterra
L'edifici de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

El primer Ple ordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra ja ha estat convocat. La reunió serà el pròxim dilluns 15 de juliol a les 20 h a la Sala Gran de l'edifici de l'entitat, i tindrà com a punts centrals diversos acords de pressupost, a més de l'acord sobre la instal·lació del semàfor davant la llar d'infants La Llar d'en Pitus, a la carretera BV-1414. 

 

 

Fins a 10 punts formen l'ordre del dia, que se centrarà especialment en aspectes econòmics, com l'aprovació inicial del Pressupost de 2019 per l'entitat, la recaptació dels guals a través de l'exercici de 2018 a través de Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació (ORGT) o la liquidació de l'exercici pressupostari de l'any passat. 

 

 

La reunió dels partits a Bellaterra també buscarà aprovar el conveni amb la Diputació de Barcelona sobre la instal·lació del semàfor davant la Llar d'en Pitus, que estava pendent de la ratificació per part de l'entitat. Alhora, l'ordre del dia també inclou la descripció específica de les funcions dels agents cívics contractats per l'EMD de Bellaterra, a més de l'aprovació de l'escut i la bandera de l'entitat com a símbols oficials. 

 

 

 

Ordre del dia del Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra del 15 de juliol del 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

Finalment, el plenari també negarà, previsiblement, el canvi de nom del grup d'Esquerra Republicana (ERC-Acord Municipal) pel nom d'Esquerra Republicana de Catalunya – Bellaterra, un canvi que va demanar a l'anterior Junta de Veïns. D'altra banda, també es buscarà modificar l'article del reglament orgànic de l'entitat sobre la Comissió Informativa de Presidència pel que fa a la seva denominació, així com es valorarà una moció d'Esquerra Republicana a Bellaterra per la col·laboració entre entitats educatives, el teixit associatiu i l'institucional a Bellaterra.