Integrants del primer Consell de Redacció Mensual de subscriptors de BellaterraDiari
Integrants del primer Consell de Redacció Participatiu de subscriptors de BellaterraDiari | Redacció

 

 

BellaterraDiari va inaugurar, per primera vegada, el seu 1r Consell de Redacció Participatiu obert a tots els subscriptors i subscriptores del mitjà. La trobada es va fer dilluns 15 de juliol i va servir per a donar a conèixer el dia a dia de la redacció, les qüestions que s'estan treballant a hores d'ara i les possibles opcions a explorar pel que fa al contingut o les sinèrgies comercials.

 

Si t'agradaria sumar-te a la xarxa de BellaterraDiari clica aquí.

 

El debat durant la reunió va girar al voltant de la literatura, les entitats i la voluntat de donar conèixer els grans projectes per Bellaterra: control del programa de mandat polític i altres iniciatives. Es van proposar diverses i noves seccions a incorporar al diari digital i buscar experts referents en els diferents temes.

 

Els subscriptors també van subratllar la necessitat de donar a conèixer les diferents entitats que operen en el territori, així com unes dades de contacte i calendari de funcionament. 

 

 

Un altre dels punts claus va ser la preocupació dels col·laboradors en les dificultats dels joves per mantenir-se a Bellaterra, així com la falta d'opcions d'oci i d'aglutinament juvenil al barri. De fet, un dels temes que es van proposar explorar van ser la relació dels joves i Bellaterra. 

 

 

Altres temes que es van tractar van ser la facilitat o dificultat per instal·lar dispositius per augmentar l'ús de les energies renovables, així com l'augment de la participació dels lectors a través d'iniciatives com preguntar a l'EMD sobre un tema mensual, escollit pels mateixos lectors.

 

Foto de grup del primer Consell de Redacció Mensual del BellaterraDiari
Foto de grup del primer Consell de Redacció Mensual del BellaterraDiari | Redacció