[VÍDEO] Ple de la Junta de Veïns ordinària del 15 de juliol de 2019

by | jul. 16, 2019 | Vídeos dels plens a l'EMD

Assistents al Ple de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del 15 de juliol del 2019

Assistents al Ple de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del 15 de juliol del 2019 | Toni Alfaro

 

 

 

El primer Ple ordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del mandat es va celebrar aquest dilluns 15. Es va celebrar a les 20 h a la Sala Gran de l'edifici de l'entitat, i va tenir com a punts centrals diversos acords de pressupost, a més de l'acord sobre la instal·lació del semàfor davant la llar d'infants La Llar d'en Pitus, a la carretera BV-1414 i la regulació dels agents cívics.  

 

 

A més dels 10 punts de l'ordre del dia, però, va destacar també la participació al torn de precs i preguntes. Especialment va sorprendre la intervenció de Quim Oltra, d'Esquerra Republicana Bellaterra, que va fer públic un document on es recollia la inversió d'almenys 15.000 euros de l'EMD de Bellaterra per promoure l'annexió a Sant Cugat davant el consistori de la ciutat. 

 

 

Aquí podeu veure el vídeo del Ple en la seva totalitat: 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: