La Farmàcia de Bellaterra us ajuda a fer la farmaciola de viatge
La Farmàcia de Bellaterra us ajuda a fer la farmaciola de viatge | Toni Alfaro

 

 

La Farmàcia Marta Caus de Bellaterra treballa per la vostra salut durant tot l'any, proposant tallers de salut específics, recollint les vostres comandes per Whatsapp o enviant-les a la vostra llar. Ara, des del negoci farmacèutic proposen que us hi apropeu per aconsellar-vos sobre les millors opcions de solucions per a les vostres vacances i tot el que hi pogueu necessitar. 

 

 

 

Depenent de la regió a on viatgeu, a la Farmàcia Marta Caus us proposaran un o altre tractament per la vostra farmaciola de viatge: repelents de mosquits pels viatges a zones humides, reguladors del trànsit intestinal per a viatges amb zones d'aigües poc salubres, antiestamínics per les picades d'insectes…

 

 

A més, també aporten solucions per alguns mals típics del dia a dia, imprescindibles per les vacances fora de casa, com pastilles per dormir plàcidament, remeis pel mareig, protectors estomacals i, especialment, el protector solar: essencial per qualsevol activitat a l'aire lliure durant l'estiu. 

 

 

 

Des de la Farmàcia, a més, recorden que fan packs personalitzats, tot i que també en ténen de la marca ISDIN, molt enfocada a tractaments estivals per la cura de la pell. Alhora també fan memòria sobre el 10% de descompte que hi ha en tots els productes durant el cap de setmana. 

 

 

Farmàcia de Bellaterra Marta Caus

 

Telèfon: 93 691 46 55

Whatsapp: 609 739 469

Mòbil: +34 609 739 469

Email: serveis@lafarmaciadebellaterra.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Horari: Dilluns – divendres, de 9 a 14 h, i de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius 10 – 13.30 h.