El Mercat de Serraperera estarà obert tot l’agost | Cedida

 

 

Per a tots aquells que gaudireu de l’estiu Cerdanyola del Vallès, aquí teniu una selecció d’establiments que no tanquen o tanquen parcialment a l’agost. 

 

POLICLÍNIC Cerdanyola: La salut no fa vacances

 

policlinic

 

 

A l’estiu a Policlínic Cerdanyola us atenem amb els mateixos serveis mèdics de sempre: urgències generals i ginecològiques, visites i proves mèdiques i de laboratori, així com la clínica dental i la Unitat de Medicina Estètica.

 

On? Avda. Catalunya, 68

Més info: 93 592 26 62 i www.grup-policlinic.com

 

 

Mercat de Serraperera: A l'agost, obert pels matins

mercat

 

 

Si vols un producte fresc i de qualitat, vine al mercat.

Horari:

Dilluns de 8 a 13 h

Dimarts, dimecres i dijous de 8 a 14 h

Divendres de 7 a 14 h

Dissabte de 7 a 14.30 h

 

On? C/ Sant Casimir, s/n

Més info: 936 92 60 43 i www.mercatserraperera.cat   

 

 

XARLOT Cerveseria artesanal

xarlot

 

 

El Xarlot és un dels restaurants més especials de la ciutat, ja que acull la microcerveseria artesanal Ilda’s. Després d’una visita a les instal·lacions pots gaudir de la seva carta de menjar mediterrani i tastar les cerveses fetes allà mateix.

 

On? Avinguda de les Corts Catalanes, 7 – Sant Cugat

Més info: 935 910 700 i www.xarlot.com

 

 

 

VITALDENT: La salut de la teva boca és vital

vitaldent

 

 

A Vitaldent t’oferim els millors odontòlegs multidisciplinaris i la més avançada tecnología dental. Comptem amb els tractaments més avançats per a oferir-te una atenció integral, perquè el primer és la teva salut i t’ajudem a que puguis gaudir-ne. La primera consulta, la radiografia i el pressupost són gratuïts.Tenim obert tot l’agost excepte del 12 al 17.

On? Av. Catalunya,15

Més info: 935 910 700

 

 

MATILDA: cuina mediterrània 

matilda

 

 

Ubicat al costat del Monestir de Sant Cugat, el Matilda ofereix una proposta gastrònomica que es basa en plats mediterranis fets amb ingredients de qualitat. L’entorn, amb voltes de 12 metres d’alçada fan de la visita al restaurant una experiència única.

On? Carrer de la Plana de l’Hospital, 7 – Sant Cugat

Més info: 935 900 506 i www.restaurantmatilda.com

 

 

KAP’S OLIMPIA PERRUQUERIA: El saló de bellesa de Canaletes

kaps

 

 

A Kap’s Olimpia t’oferim tot tipus de servei relacionat amb la bellesa del teu cos amb aquestes especialitats: saló de depilació amb fils; servei de depilació integral (masculina i femenina); ungles “acrigel” (meitat gel i meitat acríliques);  celles tatuades i “eyeliner” amb tènica “microblading”. Obrim tot el mes d’agost.

On? Av. Canaletes,9

Més info: 936 924 040