Una de les obres principals de la programació és 'La Dansa de la Venjança', amb Laia Marull i Pablo Derqui
Una de les obres principals de la programació és 'La Dansa de la Venjança', amb Laia Marull i Pablo Derqui | Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

 

 

El Teatre Ateneu ha posat a la venda les entrades per a les obres de teatre professionals que es representaran el darrer trimestre de l’any. La venda anticipada online a www.cerdanyola.cat/teatre ofereix descomptes de fins a cinc euros. Les persones menors de 30 anys o pensionistes gaudeixen d’un preu reduït de 9 euros per entrada.

 

 

 

Nenes i nens

 

La primera obra en representar-se al Teatre Ateneu serà Nenes i Nens estrenada al Grec 2019 Festival de Barcelona. L’obra de Dennis Kelly, dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Anna Sahun, es podrà veure el divendres 18 d’octubre, a les 21h. El seu director, Joel Joan, explica que “és un text sense filtres. Sense metàfores. Sense concessions”.

 

 

La protagonista, una dona valenta i intel·ligent, explica la seva vida tal com la sent. Durant l’obra s’intercalen monòlegs adreçats al públic i ‘escenes’ en què la intèrpret reprodueix, ajudant-se de la mímica, moments quotidians viscuts amb els seus fills. El que comença com una comèdia, acaba en tragèdia amb un cop de puny al masclisme invisible que no desapareix de les nostres societats.

 

 

El preu de les entrades de Nenes i nens és de 15 euros, anticipada al web val 11 euros i reduïda per a joves de menys de 30 anys i pensionistes 9 euros.

 

 

La dansa de la venjança

 

Al novembre, el divendres 15 i a les 21h, es representarà La dansa de la venjança, un combat sense treva dirigit per Pere Riera amb dos boxadors incansables: Laia Marull i Pablo Derqui. El text de Jordi Casanovas planteja la lluita dialèctica que sorgeix en una separació a l’hora de repartir-se les hores d’un fill menor d’edat. És un viatge a la psicologia autodestructiva dels personatges que protagonitzen un rosari de retrets que fan aflorar la rivalitat i la violència.

 

 

El preu de les entrades per a La dansa de la venjança és de 18 euros. Comprant-la anticipadament al web, el preu és de 13 euros i les entrades per a menors de 30 anys i pensionistes tenen un preu reduït de 9 euros.

 

 

Roger Coma, Meritxell Huertas, Mertixell Calvo i Manel Sans interpreten els personatges de 'Laponia'
Roger Coma, Meritxell Huertas, Mertixell Calvo i Manel Sans interpreten els personatges de 'Laponia' | Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

 

 

Lapònia

 

I quina millor obra per anar a veure abans de Nadal que Lapònia, una comèdia sobre les mentides, les il·lusions i l’educació que rebem des de ben petits. Cristina Clemente i Marc Angelet posen sobre l’escenari a dues famílies que es troben a Lapònia per celebrar la nit de Nadal i esperar l’arribada del Pare Noël. Però el que havia de ser un vetllada de festa i il·lusió es convertirà en una batalla entre germanes, parelles i cunyats, d’on hi emergiran mentides, veritats i secrets inconfessables. Roger ComaMeritxell HuertasMertixell Calvo Manel Sans són els encarregats de donar vida als personatges de Lapònia, el divendres 13 de desembre, a les 21h al Teatre Ateneu.

 

 

El preu de les entrades és de 18 euros. Comprant-les anticipadament al web el preu és de 13 euros i per a persones menors de 30 anys i pensionistes les entrades tenen un preu reduït de 9 euros.

 

 

Programació de Bambalina

 

La princesa en texans serà l’espectacle familiar que es representarà el diumenge 27 d’octubre. Basat en El país del poble sec de Clara Gavaldà i Joel Grau una princesa molt especial ensenyarà, amb l’ajuda d’una pila de personatges, que l’important no és qui ets, sinó com ets. Una obra de teatre familiar per trencar estereotips i fer-se un tip de riure.

 

 

Al novembre serà Hamelí l’espectacle programat per Bambalina. El diumenge 24, la companyia Xip Xap traurà a l’escenari les seves titelles per a representar la història d’un poble ple de rates que ningú s’explica d’on han sortit.

 

 

El trencanous serà l’espectacle musical que es podrà veure el diumenge 15 de desembre. La Carla i el Quintet Quatre+1 convidaran a les persones assistents a fer un viatge màgic al món que va imaginar Piotr Ilitx Txaikovski en el seu ballet del Trencanous.

 

 

Els tres espectacles es representaran a les 12h al Teatre Ateneu. El preu de les entrades és de 7 euros i per als nens i nenes sòcies de Bambalina 4 euros. Les entrades estan a la venda al web de Bambalina.