Operaris de l'EMD de Bellaterra anivellen les llambordes de la plaça del Pi aquest dimecres
Operaris de l'EMD de Bellaterra anivellen les llambordes de la plaça del Pi aquest dimecres | Jordi Tardós

 

 

Aprofitant els mesos d'estiu, en què hi ha menys moviment al poble, l'EMD de Bellaterra ha autoritzat a la seva brigada a finalitzar les tasques d'anivellament i condicionament del paviment de la plaça del Pi. Unes tasques que es van engegar aquest dimecres 17 de juliol i encara s'estendran, com a mínim aquest dijous 18. La posada a punt arriba després que una caiguda a causa del desnivell de la plaça precipités l'extracció d'unes arrels fa unes setmanes.

 

 

Segons informa l'EMD, les tasques consisteixen a anivellar les llambordes que estaven aixecades a causa de les arrels per prevenir futures caigudes. D'altra banda, també s'estan reduint les dimensions d'algunes jardineres de la part oest de la plaça en les que no hi havia plantes per motius estètics i de seguretat, per evitar accidents, informen des de l'entitat. 

 

 

Un operari pavimenta part d'una jardinera a la plaça del Pi
Un operari pavimenta part d'una jardinera a la plaça del Pi | Jordi Tardós