Una important tempesta d’estiu deixa incidències a Bellaterra

by | jul. 18, 2019 | Méteo

La tempesta va deixar una gran quantitat d'aigua que va inundar la plaça del Pi

La tempesta va deixar una gran quantitat d'aigua que va inundar la plaça del Pi | Laia TR

 

 

Una important tempesta va deixar diverses incidències a Bellaterra. Els xàfecs van afectar a la localitat aquest dimecres 17 de juliol amb intensitat a tot el Vallès, però especialment a Bellaterra i Cerdanyola, a on es van arribar a acumular fins a 22 litres per metre quadrat d'aigua. 

 

 

Els xàfecs van començar al voltant de les 19 h, produïnt un descens radical de les temperatures arribant als 18 graus, a més de fortes ventades, que van provocar la caiguda d'algunes branques. Rellevant va ser, precisament a causa del vent, una actuació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya per la caiguda d'un arbre sobre un remolc que estava en circulació a l'AP-7

 

 

 

 

Alhora, el cos de bombers també va haver d'intervenir al carrer Sis del Turó de Sant Pau, on a causa del volum d'aigua van haver d'ajudar a buidar un soterrani d'una vivenda que s'havia inundat per complet. La tempesta també va deixar incidències a Cerdanyola, com la inundació d'un ascensor al barri de Canaletes. 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: