La tempesta va deixar una gran quantitat d'aigua que va inundar la plaça del Pi
La tempesta va deixar una gran quantitat d'aigua que va inundar la plaça del Pi | Laia TR

 

 

Una important tempesta va deixar diverses incidències a Bellaterra. Els xàfecs van afectar a la localitat aquest dimecres 17 de juliol amb intensitat a tot el Vallès, però especialment a Bellaterra i Cerdanyola, a on es van arribar a acumular fins a 22 litres per metre quadrat d'aigua. 

 

 

Els xàfecs van començar al voltant de les 19 h, produïnt un descens radical de les temperatures arribant als 18 graus, a més de fortes ventades, que van provocar la caiguda d'algunes branques. Rellevant va ser, precisament a causa del vent, una actuació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya per la caiguda d'un arbre sobre un remolc que estava en circulació a l'AP-7

 

 

 

 

Alhora, el cos de bombers també va haver d'intervenir al carrer Sis del Turó de Sant Pau, on a causa del volum d'aigua van haver d'ajudar a buidar un soterrani d'una vivenda que s'havia inundat per complet. La tempesta també va deixar incidències a Cerdanyola, com la inundació d'un ascensor al barri de Canaletes.