Aquest estiu, podeu seguir ajudant a millorar les reserves del Banc de Sang
Aquest estiu, podeu seguir ajudant a millorar les reserves del Banc de Sang | Banc de Sang i Teixits

 

 

Durant els mesos d'estiu, les donacions de sang baixen a tot Catalunya al voltant del 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. És per això que el Banc de Sang ha reforçat les campanyes de donació al juliol i agost, amb la intenció de mantenir les reserves en els nivells habituals. Aquesta iniciativa arriba després que l’onada de calor que va començar la darrera setmana de juny fes minvar les donacions abans de l’habitual.

 

 

Cerdanyola del Vallès comptarà aquest estiu amb diverses d'aquestes campanyes. En total, es preveuen un total de 350 donacions al llarg de juliol i agost. Aquestes són les properes campanyes a la ciutat:

 

 

  • Divendres 19/07/2019 Mercat Fontetes de 9,30 a 13,30 i de 17 a 21 hores
  • Dimarts 30/07/2019 Pça. Abad Oliba de 10 a 14 i de 17 a 21 hores
  • Diumenge 11/08/2019 Avda. Canaletes de 10 a 14 hores.
  • Dimarts 27/08/2019 Pça. Abad Oliba de 10 a 14 i de 17 a 21 hores

 

 

El Banc de Sang calcula que fins a finals d’agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, es fa una crida perquè ens apropem als hospitals i a les campanyes de donació organitzades arreu de Catalunya.

 

 

A més, hi ha previstes 500 donacions només de plaquetes, per tal de garantir que es mantenen tots els tractaments que necessiten aquest component sanguini, molt necessari, entre d’altres, pels malalts de càncer.