Piscina interior del Club Bellaterra
Piscina interior del Club Bellaterra | Club Bellaterra

 

 

El Club Bellaterra necessita incloure una persona fixa a la seva plantilla com a tècnic/a de natació de cara a final de l'estiu, per començar a treballar al setembre. Les principals tasques que haurà de desenvolupar seran la realització de classes d'aiguagim i la organització i desenvolupament de les classes de natació infantil amb escoles i llars d'infants, d'edats compreses entre 2 i 10 anys. 

 

 

La persona que hi entri a treballar necessitarà estar col·legiat com a monitor esportiu o inclòs al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC). El club esportiu demana una experiència mínima d'un any i valorarà altres aptituds com les d'entrenament personal, tenir coneixements com a tècnic d'activitats dirigides de sala i atenció al soci. 

 

 

Per la seva part, el Club ofereix un contracte a mitja jornada, de dilluns a divendres per les classes de natació infantil, fent dues classes d'aiguagim a la setmana. La retribució es farà segons el nombre d'hores i distribució de les feines. 

 

 

Si esteu interessats, podeu escriure un email amb el vostre currículum vitae al compte direccio@club-bellaterra.com o natacio@club-bellaterra.com.