La tertúlia es va fer al Centre Cívic del Turó de Sant Pau
La tertúlia es va fer al Centre Cívic del Turó de Sant Pau | Jordi Tardós

 

 

Després d'una setmana des de l'últim Ple ordinari de la Junta de Veïns, el govern de l'EMD de Bellaterra torna a convocar una nova reunió de tipus extraordinari entre els diferents grups polítics de l'entitat. El Ple es trobarà el pròxim dimarts 23 de juliol, a les 20 h a la Sala Gran de l'EMD, únicament per parlar de la concessió del bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau, que haurà de canviar-se. 

 

 

I és que la parella que ha portat el bar durant vint anys, la Mercè i el Jaume, es jubila aquest mes de juliol i, per tant, l'establiment quedarà sense encarregats de la seva gestió. Per a mantenir en actiu el bar, l'EMD ha de fixar les clàusules que han de regir el procediment de contractació administrativa per trobar uns nous beneficiaris de la cessió. 

 

 

La reunió del ple implica el cobrament de 90 euros per assistència per a tots els vocals, segons es va decidir al primer Ple del mandat, si bé el president de l'EMD i la secretària, com a càrrecs amb sou, no cobren aquesta indemnització.