Bombers examinen un dels edificis de l'Escola La Vall
Bombers examinen un dels edificis de l'Escola La Vall | Toni Alfaro

 

 

 

Un incendi ha cremat la cuina d'un dels edificis de l'Escola La Vall, al terme municipal de Sabadell, just a la rotonda d'entrada a Bellaterra. L'incident s'ha produït aquest matí, al voltant de les 9 h, per causes encara desconegudes, i s'hauria iniciat a una sala al costat de la cuina per a, després, traspassar a aquesta zona. 

 

 

Fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut d'intervenir en un dia en el qual ja no hi ha classes al centre, tot i que sí que hi havia esplais d'estiu en marxa. Tanmateix, les flames no han afectat cap zona propera als infants, i els bombers han pogut treballar sense cap problema, extingint l'incendi sense contratemps. 

 

 

Incendi, encara actiu, aquest matí a l'escola La Vall
Incendi, encara actiu, aquest matí a l'escola La Vall | Cedida

 

 

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 9.08 h i a les 9.32 h ja l'havien extingit. Tanmateix, el cos d'emergència ha estat assegurant la zona mitjançant càmeres tèrmiques fins a les 12 h, moment en què l'incendi s'ha donat oficialment per extingit.

 

 

A la zona també s'hi han apropat efectius de la Policia Local de Sabadell, que han acordonat la zona i han restringit el pas a aquells que s'hi han apropat.

 

 

Operatiu dels Bombers de la Generalitat atenent a l'incendi de l'escola La Vall
Operatiu dels Bombers de la Generalitat atenent a l'incendi de l'escola La Vall | Toni Alfaro