La Mercè i el Jaume a l'entrada del Centre Cívic
La Mercè i el Jaume, anteriors gestors del bar, a l'entrada del Centre Cívic | Toni Alfaro

 

 

Ja s'han aprovat les condicions per regir la concessió del bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau. El plec de clàusules administratives que regularan el procés de selecció pels candidats interessats a portar el negoci es va donar per bo aquest passat dimarts 23 de juliol, en un ple extraordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra, que només havia de tractar aquesta qüestió. 

 

 

Les regles del joc per a optar a gestionar el bar durant dos anys (prorrogables fins a un total de quatre) van ser acceptades per unanimitat pels tres partits del Ple. Tanmateix, tant Jordi Macarulla de Convergents, com Quim Oltra, d'Esquerra Republicana de Bellaterra, van criticar que s'hagués portat a debat aquesta proposta tan “a correcuita”, havent-hi hagut un Ple la setmana passada

 

 

 

L'aprovació del document, així com la publicació de l'edicte al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, indica que ja es poden presentar les proposicions a l'EMD fins al 8 d'agost, moment en què es tancarà la recepció de sol·licituds. Aquestes es valoraran amb una puntuació a partir de quatre paràmetres, de més a menys valor: augment en el pagament dels cànons d'utilització a l'EMD (amb un mínim de 3.000 euros l'any), organització i model de servei del bar, currículum i coneixements del demandant i propostes de millora del Centre Cívic. 

 

 

Un cop aprovades les tres candidatures possibles, l'EMD valorarà cadascuna de les proposicions i decidirà qui serà el nou gestor pel cafè – bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau. El guanyador del concurs públic, un cop hagi signat el contracte de concessió, haurà de posar el bar en marxa en un termini màxim de 30 dies.