Els parquímetres no funcionaran durant el mes d'agost | Lluïsa Tarrida

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès informa que els parquímetres de l’estacionament de la zona blava romandran fora de servei entre l’1 d’agost i l’1 de setembre, tots dos inclosos.

 

 

El servei de zona blava durant el mes d’agost queda tancat de l’1 d’agost i fins l’1 de setembre. Els parquímetres de la ciutat estaran fora de servei i el personal que s’encarrega de vigilar-lo també estarà de vacances. Per tant, es pot estacionar de forma gratuïta a tots els carrers de la ciutat.

 

 

El 2 de setembre, la zona blava recuperarà la normalitat i els parquímetres tornaran a estar oberts i per tant, caldrà abonar la quantitat corresponent per poder estacionar el vehicle en les zones delimitades.

 

 

Pel que fa a Bellaterra, la zona d'estacionament limitat de 30 minuts a la plaça del Pi seguirà estant activa durant el mes d'agost ja que, segons indiquen des de l'EMD de Bellaterra, aquesta limitació està pensada per afavorir el comerç, i mentre hi hagi comerç obert, la voluntat de l'administració és mantenir-la en funcionament.