El cotxe va sortir de la calçada i va anar a parar contra una torre de la llum
El cotxe va sortir de la calçada i va anar a parar contra una torre de la llum | Cedida

 

 

Un turisme va patir un accident de trànsit a Bellaterra i es va colpejar directament contra una torre de subministrament elèctric aquest cap de setmana a la BV-1414, a l'altura del restaurant Ébano. El cop es va produir al migdia del dissabte 27 de juliol, després de les intenses pluges del matí, quan el vehicle va entrar a una corva de la carretera i no va poder frenar, a causa d'un lliscament o “aquaplaning“.

 

 

Segons una veïna de la zona, el cotxe anava a poca velocitat i respectant completament les normes de circulació, quan va intentar frenar i va lliscar directament fora de la calçada a causa de les fulles i l'aigua acumulades a la calçada, anant a topar contra la torre de subministrament. El conductor no va patir cap mal, així com tampoc els seus acompanyants. 

 

 

L'accident va quedar en un ensurt, tot i que la grua va haver d'emportar-se el cotxe que, a causa del cop, no podia continuar circulant. D'altra banda, la torre de subministrament no va patir danys de consideració a causa de la poca velocitat del vehicle. 

 

 

El cotxe va impactar directament, sense frenar, amb la columna
El cotxe va impactar directament, sense frenar, amb la columna | Cedida