BellaterraDiari us desitja bones vacances

BellaterraDiari us desitja bones vacances | Redacció

 

 

L'estiu ja és ben entrat a Bellaterra, i aquest dijous 1, amb l'entrada del mes d'agost, molts comerços canvien el seu horari per adaptar-se a la baixa demanda dels veïns i veïnes. Al BellaterraDiari no volíem ser menys, i ens mereixem unes bones vacances. Per això, la nostra redacció estarà tancada de l'1 d'agost fins al 2 de setembre.

 

 

Durant aquest mes carregarem les piles per tornar el 3 de setembre amb tota l'energia i la voluntat informativa de sempre, llestos per encarar la Festa Major de Bellaterra. Tanmateix, no deixarem l'actualitat de Bellaterra buida de continguts, ja que anirem publicant diferents reportatges, articles i entrevistes al llarg del mes que us encoratgem a seguir llegint com sempre.

 

 

Alhora, seguirem atents perquè, en cas d'emergència, puguem informar a la població amb la mateixa energia i voluntat de servei de sempre.

 

 

Sense més, us desitgem que tingueu unes molt bones vacances i un molt bon mes d'agost! Ens veiem al setembre!