Hípica Can Caldés
El salt, l'activitat més característica de l'Hípica Can Caldés | Hípica Can Caldés

 

 

La Hípica Can Caldés és un club esportiu i social que abraça diferents expressions relacionades amb el món del cavall, tant a nivell amateur com professional.

  

Les seves instal·lacions s'extenen al llarg de 15 hectàrees de terreny i estan situades en un lloc privilegiat al peu de Collserola i molt prop de Bellaterra, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès.

 

Ofereixen diferents serveis i activitats vinculats amb l'equitació, com l'escola d'hípica per a nens i adults, l'organització de concursos de salt i de domatge, els passejos en poniequinoterapiacoaching amb cavalls, doma natural, festes d'aniversaris, reunions d'empresa i molt més!

 

Al bell mig de les instal·lacions hípiques –amb multitud de paddocks i diverses pistes-, l’hípica posa al servei dels clients un restaurant amb cuina casolana a la Masia de Can Caldés i d'un bar-cafeteria amb terrassa coberta al costat de les pistes.

 

 

Centre Hípic Can Caldés

 

Adreça: Avda. Corts Catalanes, s/n, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Telèfons hípica: 93 553 11 83 · 618 81 58 00

Telèfons Restaurant: 695 309 933 · 657 26 26 46

E-mail: info@cancaldes.com

Visita la seva web

Aquí el seu Facebook i aquí el seu Instagram