La nova edició del Bellaterra Diari té com a punt de mira la Festa Major del setembre
La nova edició del BellaterraDiari té com a punt de mira la Festa Major del setembre | Redacció

 

 

Ja és aquí la nova edició del BellaterraDiari en paper. El número 11 de la nostra publicació mensual té la Festa Major com a tema de portada amb la intenció de preparar-se per la festa grossa de Bellaterra, del 6 al 8 setembre. Alhora, en l'editorial, intentem reflexionar sobre el potencial dels dies de festa del barri, així com si s'aprofita prou per a cohesionar al veïnat

 

 

D'altra banda, en aquest número de la publicació també podreu trobar els horaris d'estiu dels comerços de la plaça del Pi, així com un recull de les entrevistes més interessants publicades durant el mes de juliol. A més, recordem algunes de les notícies més rellevants del mes, com l'organització del nou govern: els integrans, la seva dedicació i l'augment de sou del president de l'EMD, els 15.000 euros invertits per l'entitat per l'annexió a Sant Cugat el 2014 o els guanyadors de les 12 Hores de Pàdel

 

 

Tot això, a més, de forma gratuïta i a la vostra bústia. Encara no l'heu llegit? Doncs us facilitem, a més, la nostra versió en pdf de la publicació, que podeu consultar a continuació:

 

 

BellaterraDiari núm. 11

Juliol-Agost 2019