Wonderland

 

 

Aquest any la Unió de Veïns de Bellaterra es tornarà a fer càrrec de la nit de dissabte de la Festa Major de Bellaterra 2019. Per aquesta nova edició portarà la Nit Surrealista amb motiu del 30 aniversari de la mort de Salvador Dalí.

 

Consulteu l'esdeveniment de Facebook o el seu web aquí

 

L’activitat central de la nit serà el #WonderlandBellaterra, un espectacle únic a Catalunya, que fusionará el món màgic d’Alicia en el país de les Meravelles, amb les iconografies úniques i el món escèntric de Dalí. Amb aquesta programació la Unió de Veïns vol tornar a portar a Bellaterra la il·lusió i la fantasia que va aconseguir fa dos anys amb l’espectacle de Moulin Rouge (mira aquí les fotografies).

 

Des de les 22:30h fins a la 01:00h els bellaterrencs podran gaudir de “Dalí en el país de les Meravelles”, una exhibició on acròbates, artistes i performers portaran als assistents al mateix escenari màgic d’Alicia mentre un DJ anima l’ambient. Després el mateix Dj, Jordi Sayol,  amenitzarà la nit i ens farà ballar al ritme dels hits més populars del moment.

 

Opció per a celíacs

 

El dissabte 7 de setembre de la #FMBellaterra2019, la Unió de Veïns tornarà a oferir el tradicional sopar popular a la Plaça del Pi. Aquest any el sopar tindrà un preu de 8 € i s’haurà de reservar previament abans del mateix dissabte a les 14h, a través del següent mail reserves@unioveinsbellaterra.cat. O bé enviant un Whatsapp al següent telèfon: 666 555 396.