La plaça del Pi ja està decorant-se per la Festa Major del poble

La plaça del Pi ja està decorant-se per la Festa Major del poble | Toni Alfaro

 

 

 

Al BellaterraDiari tornem de vacances renovats, amb la mirada posada en la Festa Major que se celebrarà a Bellaterra els dies 6, 7 i 8 de setembre, a partir d'aquest divendres. 

 

 

Com ja hem fet amb anterioritat, des del mitjà seguirem dia a dia les activitats dels tres dies grans del barri i anirem recopilant les millors imatges i vídeos de tot allò que impliqui als veïns de Bellaterra en aquests dies de festa.

 

 

Alhora, a part de les nostres notícies i galeries de fotos, entrevistarem alguns dels protagonistes de la Festa Major de Bellaterra 2019. A més, farem un seguiment intensiu de les activitats a través dels nostres canals de Facebook, Twitter i Instagram utilitzant el hashtag #fmbellaterra19

 

 

 

Esperem que tothom pugui gaudir tant de la Festa com nosaltres explicant-vos-la. Molt bona tornada de vacances i, sobretot, bona Festa Major!