Cel clar i estabilitat aquesta setmana a Bellaterra

by | set. 3, 2019 | Méteo

El sol i la estabilitat dominaran la setmana

El sol i la estabilitat dominaran la setmana | Toni Alfaro

 

 

El temps guanyarà estabilitat en aquest inici de setmana a Bellaterra i a la resta del Vallès Occidental, tal com preveu el meteoròleg Francesc Mauri, tot i que en les primeres hores de la setmana es preveu alguna nuvolada, que pot deixar algun ruixat, però que desapareixerà ràpidament.

 

 

 

Així, el sol i l'estabilitat seran els protagonistes de l'inici de la setmana, tot i que les temperatures poden disminuir lleugerament.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: