Emergències mèdiques | Lluïsa Tarrida

 

 

Un home ha mort a Cerdanyola del Vallès en patir un accident mentre treballava. En el moment dels fets, aquest dilluns 2 de setembre, l'home transportava un transpalet que li ha caigut a sobre. Des dels Mossos d'Esquadra expliquen que les causes de l'accident encara s'estan investigant.

 

 

La víctima és un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental). Actualment es trobava treballant en les obres del carrer Sevilla de Cerdanyola. L'accident no s'ha produït al mateix carrer, sinó en un altre recinte de la ciutat.

 

 

Segons indiquen des de Mossos, l'home descarregava un camió carregat amb ferros amb un transpalet quan, per causes que s'estan investigant, la càrrega s'ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre. Les autoritats han rebut l'avís a les 11.27 h, però quan han arribat les dues unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) li han realitzat les maniobres de reanimació però l'home finalment ha mort.

 

 

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

 

Aquest mateix matí, representants del consistori s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han transmès el seu condol a la família, persones properes i amics del desaparegut: “L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès manifesta el seu condol a la família, persones properes i amics i amigues de la persona que ens ha deixat i els fa costat en aquests moments tan difícils”.