[FORMULARI D’INSCRIPCIÓ MÉS A BAIX]

BellaterraDiari té ja una trajectòria consolidada al poble. El que va començar com una pàgina de Facebook d’actualitat al 2011 i que, més endavant, al 2015, va esdevenir en mitjà de comunicació local on-line, va arribar a la seva edició en paper el maig de 2018 i continua creixent. Les nostres xifres se situen al voltant dels 6.000 lectors únics mensuals i la nostra publicació mensual en paper arriba ja, mes rere mes, a totes les bústies de Bellaterra

Des de la nostra creació hem seguit tot allò que passava al poble (o barri): actualitat, societat, política, festa major, entrevistes, fotografies, successos… Cada cop hem ampliat més el nostre contingut i l’hem facilitat a través de diferents canals: MailWhatsappFacebookTwitterInstagram, edicions en paper i repartides per totes les cases…

No és fàcil escriure pels nostres veïns. De fet, no és gens fàcil fer periodisme en el segle XXI…

A hores d’ara, creiem que hem esdevingut un element cohesionador entre ciutadans, comerços, institucions i empreses bellaterrenques… I així ens ho heu fet notar, agraïnt la nostra feina dia a dia i el nostre rigor periodístic, combinat amb un caràcter frescproper i popular.

No és fàcil escriure pels nostres veïns. De fet, no és gens fàcil fer periodisme en el segle XXI, on el temps és un element molt preuat per a tots, l’individualisme és gairebé imperant i molts no tenim l’hàbit de valorar allò que consumim: pel·lícules, cançons, textos, publicacions…

La veritat és que darrere hi ha tot un món. I sabem moltes més coses, que no pas les que escrivim. Creiem sincerament que BellaterraDiari és necessari i que vosaltres, els lectors – els que ens rebeu cada dia per correu electrònic, xarxes socials o bé ens trobeu dins les vostres bústies – valoreu el nostre contingut.

Us demanem la vostra col·laboració per fer possible un periodisme amable però precís, un periodisme reposat…

És per aquest motiu que ens atrevim a demanar-vos la vostra col·laboració amb el projecte. Perquè BellaterraDiari pugui seguir existint. Per garantir la nostra feina i per fer possible un periodisme amable però precís, un periodisme reposat i un periodisme que se sustenti en una xarxa de socis-col·laboradors que ens fan confiança, fora de l’interès comercial.

Continuarem oferint contingut i espais publicitaris per a empreses i comerços, però a la vegada necessitem calma, tranquil·litat i compromís per exercir la nostra professió.

Per part nostra el tindreu. No és res nou. Ja sabeu com som i com treballem. És per això que hem ideat unes col·laboracions mínimes des dels 40 € anuals, passant per 80, 90, 120 € i fins a esdevenir mecenes o partners empresarials, amb diferents opcions. 

Us deixem el formulari per esdevenir socis-col·laboradors a continuació:

Gràcies per formar part de la comunitat BellaterraDiari. Ja sabeu on trobar-nos. 

Redacció del BellaterraDiari