T’agrada el contingut que fem? Fes-te Soci-subscriptor de BellaterraDiari i ajuda’ns a seguir

by | set. 3, 2019 | Bellaterra Diari

[FORMULARI D’INSCRIPCIÓ MÉS A BAIX]

BellaterraDiari té ja una trajectòria consolidada al poble. El que va començar com una pàgina de Facebook d’actualitat al 2011 i que, més endavant, al 2015, va esdevenir en mitjà de comunicació local on-line, va arribar a la seva edició en paper el maig de 2018 i continua creixent. Les nostres xifres se situen al voltant dels 6.000 lectors únics mensuals i la nostra publicació mensual en paper arriba ja, mes rere mes, a totes les bústies de Bellaterra

Des de la nostra creació hem seguit tot allò que passava al poble (o barri): actualitat, societat, política, festa major, entrevistes, fotografies, successos… Cada cop hem ampliat més el nostre contingut i l’hem facilitat a través de diferents canals: MailWhatsappFacebookTwitterInstagram, edicions en paper i repartides per totes les cases…

No és fàcil escriure pels nostres veïns. De fet, no és gens fàcil fer periodisme en el segle XXI…

A hores d’ara, creiem que hem esdevingut un element cohesionador entre ciutadans, comerços, institucions i empreses bellaterrenques… I així ens ho heu fet notar, agraïnt la nostra feina dia a dia i el nostre rigor periodístic, combinat amb un caràcter frescproper i popular.

No és fàcil escriure pels nostres veïns. De fet, no és gens fàcil fer periodisme en el segle XXI, on el temps és un element molt preuat per a tots, l’individualisme és gairebé imperant i molts no tenim l’hàbit de valorar allò que consumim: pel·lícules, cançons, textos, publicacions…

La veritat és que darrere hi ha tot un món. I sabem moltes més coses, que no pas les que escrivim. Creiem sincerament que BellaterraDiari és necessari i que vosaltres, els lectors – els que ens rebeu cada dia per correu electrònic, xarxes socials o bé ens trobeu dins les vostres bústies – valoreu el nostre contingut.

Us demanem la vostra col·laboració per fer possible un periodisme amable però precís, un periodisme reposat…

És per aquest motiu que ens atrevim a demanar-vos la vostra col·laboració amb el projecte. Perquè BellaterraDiari pugui seguir existint. Per garantir la nostra feina i per fer possible un periodisme amable però precís, un periodisme reposat i un periodisme que se sustenti en una xarxa de socis-col·laboradors que ens fan confiança, fora de l’interès comercial.

Continuarem oferint contingut i espais publicitaris per a empreses i comerços, però a la vegada necessitem calma, tranquil·litat i compromís per exercir la nostra professió.

Per part nostra el tindreu. No és res nou. Ja sabeu com som i com treballem. És per això que hem ideat unes col·laboracions mínimes des dels 40 € anuals, passant per 80, 90, 120 € i fins a esdevenir mecenes o partners empresarials, amb diferents opcions. 

Us deixem el formulari per esdevenir socis-col·laboradors a continuació:

Gràcies per formar part de la comunitat BellaterraDiari. Ja sabeu on trobar-nos. 

Redacció del BellaterraDiari

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: