La bossa vol servir també com a compement estètic per generar identitat bellaterrenca
La bossa vol servir també com a compement estètic per generar identitat bellaterrenca | Redacció

 

 

La Festa Major de Bellaterra és a tocar, i des del BellaterraDiari hem volgut contribuïr a la festa treballant per la cohesió del poble. Per això, des de la redacció hem dissenyat unes bosses de tela completament gratuïtes pels nostres socis-subscriptors, que anirem lliurant durant les tardes de divendres i dissabte i el matí de diumenge a aquells col·laboradors que així ho demanin passant per la nostra redacció. Ens trobareu a la plaça del Pi número 3, local coworking de Taller de Serveis.  

 

 

Les bosses tenen la intenció d'ajudar al sentiment de pertanyença bellaterrenc com a element identitari de Bellaterra, alhora que serviran com a alternativa de consum responsable a les tradicionals bosses de plàstic. Per anar a comprar, carregar objectes personals o qualsevol altra necessitat, esperem que la bossa de tela del BellaterraDiari us acompanyi durant totes les festes, que podreu seguir a les nostres xarxes

 

 

Si encara no sou socis-subscriptors, podeu ajudar el BellaterraDiari en la seva tasca periodística clicant aquí