Vols guanyar un llibre sobre la història de Bellaterra per Festa Major?

by | set. 4, 2019 | Història de Bellaterra

El llibre Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930-2005), d'Ignasi Roda

El llibre 'Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930-2005)', d'Ignasi Roda | Redacció

 

 

 

Aprofitant l'arribada de la Festa Major el pròxim divendres 6 de setembre, des del BellaterraDiari hem volgut recordar part de la història de Bellaterra i oferir als veïns l'oportunitat de conèixer-la. Per això engeguem un sorteig on oferirem 15 exemplars del llibre Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930 – 2005), del cronista bellaterrenc Ignasi Roda.

 

 

El volum sobre la història del poble explica no només la seva creació a través de la creació de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, la situació de les masies particulars que abans poblaven el territori i la construcció de l'Hostal Sant Pancraç, sinó que també aborda altres aspectes de Bellaterra. Entre ells es troben la creació de les diferents associacions veïnals del barri, els projectes col·lectius o la fundació d'entitats privades d'importància per la cohesió social de Bellaterra, com el Club Bellaterra.

 

 

El bellaterrenc Ignasi Roda ha cedit 15 dels seus exemplars a BellaterraDiari perquè els guanyadors del sorteig puguin aprendre sobre la història de Bellaterra. Per a entrar en el sorteig, aquells interessats podran emplenar el formulari d'inscripció fins al dia 9 de setembre. El dia 10 es faran públics els guanyadors del sorteig i es contactarà amb ells per a lliurar-los el premi.

 

 

Podeu participar al sorteig dels exemplars emplenant aquest formulari.

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: