El llibre Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930-2005), d'Ignasi Roda

El llibre 'Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930-2005)', d'Ignasi Roda | Redacció

 

 

 

Aprofitant l'arribada de la Festa Major el pròxim divendres 6 de setembre, des del BellaterraDiari hem volgut recordar part de la història de Bellaterra i oferir als veïns l'oportunitat de conèixer-la. Per això engeguem un sorteig on oferirem 15 exemplars del llibre Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930 – 2005), del cronista bellaterrenc Ignasi Roda.

 

 

El volum sobre la història del poble explica no només la seva creació a través de la creació de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, la situació de les masies particulars que abans poblaven el territori i la construcció de l'Hostal Sant Pancraç, sinó que també aborda altres aspectes de Bellaterra. Entre ells es troben la creació de les diferents associacions veïnals del barri, els projectes col·lectius o la fundació d'entitats privades d'importància per la cohesió social de Bellaterra, com el Club Bellaterra.

 

 

El bellaterrenc Ignasi Roda ha cedit 15 dels seus exemplars a BellaterraDiari perquè els guanyadors del sorteig puguin aprendre sobre la història de Bellaterra. Per a entrar en el sorteig, aquells interessats podran emplenar el formulari d'inscripció fins al dia 9 de setembre. El dia 10 es faran públics els guanyadors del sorteig i es contactarà amb ells per a lliurar-los el premi.

 

 

Podeu participar al sorteig dels exemplars emplenant aquest formulari.