La festa “Holi” és una de les activitats més indicades pels menuts | Albert Trepat

 

 

La Festa Major de Bellaterra 2019 està a punt de començar, i a vegades cal escollir a què hem d'anar i a què no. Tot i que la majoria de les activitats de la festa gran de Bellaterra estan enfocades als nens, el cert és que a vegades no tenim temps d'anar a totes. Per això, us facilitem la feina recomanant-vos allò més indicat pels més petits de la casa.

  

Divendres 6

  

La tarda del divendres, inici oficial de la Festa Major, és el tret de sortida per les activitats més indicades pels menuts.

  

 

A les 17 h, a la plaça del Pi hi haurà el tret de sortida pels infants amb les Cançons i jocs per despertar l'alegria, d'El Musical. Tot seguit, a les 18 h, els nens i nenes segueixen sent els protagonistes amb la versió de titelles de Can Ninot d''El Patufet', també a la plaça.

  

  

A les 18.30 h es posaran en funcionament els inflables per als infants, que duraran fins a l'inici del Sopar de la Penya Blaugrana, a les 21.30 h. Tot i que una mica tard, a les 23.45 h, els menuts podran gaudir de ben segur del Bingo musical del Grup Escolta de Bellaterra.

  

  

Dissabte 7 al matí

  

  

Dissabte al matí, la Festa Major és per als petits. La jornada d'activitats infantils comença amb la Bicicletada familiar pel Camí Verd, a les 9.45 h, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat al parc de la Font de la Bonaigua. Pràcticament a la mateixa hora, el Club Bellaterra i la Unió de Veïns organitzen el tradicional Torneig de pàdel familiar al club esportiu, a partir de les 10 del matí.

 

 

 

Els jocs infantils del Grup Escolta Bellaterra inclouen divertits reptes com una pista americana
Els jocs infantils del Grup Escolta Bellaterra inclouen divertits reptes com una pista americana | Albert Trepat

 

 

Per a recuperar forces, els més petits es poden apropar a l'esmorzar popular de la Unió de Veïns al parc de la Font de la Bonaigua a les 11 h, on hi haurà menjar i beguda per a petits i grans. A la mateixa hora, el Grup Escolta Bellaterra organitzarà el seu tradicional concurs de dibuix al mateix parc i, un cop amb la panxa plena, a les 11.30 h començaran les activitats infantils a l'estil “humor groc”, també de mans del GEB i que duraran fins a les 14 h.

  

  

Dissabte 7 a la tarda

  

  

Com no podia ser d'una altra manera, el dissabte a la tarda estarà marcat per la Baixada de carros de la Unió de Veïns i el Club Bellaterra, a les 17h, que començarà el seu recorregut al capdamunt del carrer Sant Pancràs i finalitzarà a la plaça del Pi. Just a la mateixa hora, associació i club faran també el Torneig de futbol 3×3 al Club Bellaterra, i una hora més tard, a les 18 h, diverses activitats infantils prendran el relleu a la plaça del Pi de la mà dels mateixos organitzadors.

  

  

Per últim, la cursa de patinets, també de la mà de la Unió de Veïns i el Club Bellaterra, marcarà el final de la tarda per als infants a les 19.30 h a la plaça, a on també podran gaudir amb els seus pares del sopar de l'associació veïnal i els espectacles de la Nit Surrealista, a partir de les 21.30 h.

  

  

Diumenge 8

  

  

L'últim dia de Festa Major començarà pels més petits amb la segona part del Torneig de pàdel familiar de dissabte, a les 10 del matí. Una hora més tard, a les 11 h, Laura Jardí amenitzarà el matí pels infants amb el conta contes 'Va de valent' a la plaça del Pi, a on després hi tornaran a haver jocs inflables pels menuts, a partir de les 12h. També a les 12h s'organitzarà un mercat d'intercanvi d'objectes al mateix indret.

 

 

 

La cercavila gegantera sol agradar molt als infants
La cercavila gegantera sol agradar molt als infants | Albert Trepat

  

  

Després vindrà el contrapunt de la Cercavila gegantera amb la Martina i el Domènec, gegants de Bellaterra, amenitzat per la banda d'El Musical, a les 13.15 h a l'avinguda Joan Fàbregas. Una activitat que anirà seguida del sempre divertit pels menuts Concurs de paelles i fideuàs, a la plaça del Pi a les 14 h.

  

  

Finalment, després de l'entrega de premis pels menuts guanyadors de les diferents activitats, a les 16.30 h a la plaça del Pi, arribarà el Fi de Festa amb el Holi Fest, que posarà punt final tant a les activitats infantils com a la resta d'actes de la Festa Major de Bellaterra 2019.