El punt central de la Festa Major, la plaça del Pi, estarà tallat del matí de divendres a la nit de diumenge

El punt central de la Festa Major, la plaça del Pi, estarà tallat del matí de divendres a la nit de diumenge | Toni Alfaro

 

 

Les jornades de Festa Major tindran un impacte directe en la vida dels bellaterrencs i bellaterrenques, no només per poder gaudir de les activitats que s'hi facin, sinó per les afectacions al trànsit que això tindrà. I és que les jornades de festa afectaran especialment a la plaça del Pi, punt central de pas a Bellaterra, pel que tant el recorregut com la direcció dels vehicles es veurà afectada de diverses maneres. 

 

 

Especialment afectada estarà la zona de la plaça del Pi, que romandrà tancada al trànsit des del divendres 6 de setembre, al voltant de les 10 h, fins al diumenge 8, sobre les 21 h. Això tindrà no només repercussió en el recorregut dels vehicles privats, sinó també en l'itinerari de la línia regular d'autobús 648, que acabarà el seu recorregut davant la benzinera Repsol, a l'entrada de Bellaterra des de la C-58. 

 

 

Per evitar problemes amb el trànsit de pas, l'EMD de Bellaterra ha organitzat un itinerari alternatiu de pas, que abandona la carretera BV-1414 a l'altura del carrer Casas i Amigó i segueix el Camí Antic de Sant Cugat fins a enllaçar amb Pin i Soler per a connectar amb l'entrada de Bellaterra en direcció a Sabadell. 

 

 

 

 

D'altra banda, altres carrers es veuran afectats, com el de Lluís de Ábalo, que invertirà el seu sentit perquè els veïns puguin entrar a l'avinguda Joan Fàbregas. 

 

 

De forma puntual, durant la tarda del dissabte 7 es veuran afectats els carrers de Sant Pancràs, Miquel Servet i el tram de la BV-1414 que va des del restaurant Ébano fins la plaça del Pi. Aquestes afectacions seran de les 16.30 a les 21 h, i es deuran a la celebració de la baixada de carros i la cursa de patinets