El sopar de la Penya Blaugrana i pregó de FM Bellaterra 2018 | Albert Trepat

 

 

La Festa Major de Bellaterra ja ha començat! A les 17 h, a la plaça del Pi, comença la festa grossa. La major part dels actes seran a la plaça. 

 

 

Inaugurarà la tarda de festa el concert d'El Musical 'Cançons i Jocs per despertar l'alegria', amb els que animaran la tarda amb un inici de festa pensat pels més petits. El seguiran l'actuació de titelles amb “El Patufet“, a les 18 h de la mà de Can Ninot, i el muntatge dels inflables per als més petits, a les 18.30h, a la mateixa plaça.

 

 

A les 19.30 h, els veïns i veïnes podran gaudir de l'obra “La Ronda“, d'Arthur Schnitzler, de la mà de La Inestable de Bellaterra, al Centre Cívic de Bellaterra. Una història de passió i seducció sobre la interrelació entre diferents amants que, desitjant-se els uns als altres fins a crear una “Ronda d'amors”, enganxaran al públic a través dels nostres veïns més amants de l'escenari.  

 

 

Programa del dijous 5 i 6 de la Festa Major de Bellaterra del 2019
Programa del divendres 6 de la Festa Major de Bellaterra del 2019 | EMD Bellaterra

 

 

 

Després hi haurà un espai de dues hores de descans fins a les 21.30 h, quan començarà el tradicional sopar de la Penya Blaugrana de Bellaterra, amb un cost de 8 euros, a la plaça del Pi. Podeu reservar el sopar -que consistirà en amanida de pasta, botifarra amb patates al caliu i pastís de crema catalana- a través del telèfon 620590807 o escrivint a pbbellaterra@gmail.com fins les 14h. 

 

 

Tot just havent sopat, arribarà el pregó “Bellaterra i la seva gent” al mateix indret, a càrrec del bellaterrenc Andrés Rueda, coordinador del grup “Bellaterra Protec”, al que seguirà un “improshow” amb Judit Martín, a les 22.45h, i un bingo musical del Grup Escolta Bellaterra, a les 23.45h.

 

 

La jornada finalitzarà amb música i balls a càrrec del DJ Reyes a les 00.30h, que s'allargarà fins les 4 del matí. 

 

 

Podeu consultar el programa de totes les jornades aquí