Holi Bellaterra

Holi Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

A l'espera de tenir totes les fotografies de la Festa Major de Bellaterra 2019, a les xarxes socials de BellaterraDiari ja podeu trobar-ne algunes.

 

Es tracta de les de divendres, amb els contes i els titelles, el teatre i el sopar de la Penya Blaugrana. També les de dissabte amb l'esmorzar a la Font de la Bonaigua, els jocs del Grup Escolta Bellaterra i la baixada de carros, la cursa de patinets i la tarda esportiva del Club Bellaterra. A continuació podreu reviure el sopar de la 'Nit Surrealista' de la Unió de Veïns.

 

Troba-les totes aquí:

 

Fotografies a l'Instagram de BellaterraDiari

Fotografies i vídeos al Facebook

Més info pels usuaris de Twitter

 

Ep, i encara no rebeu les nostres notícies a través de Whatsapp? Envieu-nos un missatge amb la paraula ALTA al 696 56 94 59 i guardeu el nostre contacte amb el nom BellaterraDiari. Us inclourem a la llista de difusió per estar sempre a l'última!

 

Per rebre les notícies més destacades del dia a través d'email, deixa'ns la teva adreça aquí