Material incautat a l'autor dels trets
Material incautat a l'autor dels trets | Mossos d'Esquadra

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir, el 6 de setembre, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola, com a presumpte autor d'un delicte de tinença il·legal d'armes, un delicte de tràfic de drogues i tres delictes de danys.

 

 

Els fets es van produir la segona quinzena del mes d'agost. En aquest període diversos veïns d'un mateix immoble de Cerdanyola van rebre impacte de projectils a diversos llocs de les seves respectives balconades, com ara a les canonades, els tendals i als aparells d'aire condicionat. Algun dels projectils va arribar a entrar en alguna habitació de l'habitatge.

 

 

Els agents van iniciar una investigació que va determinar un mateix modus operandi: els trets sempre s'efectuaven de matinada, contra la façana de la mateixa finca i amb projectils del mateix calibre. Després d'un procés d'anàlisi, els investigadors van poder concloure que l'autor era la mateixa persona i que tirava sempre des d'un mateix lloc.

 

 

El dijous 5 d'agost es va realitzar l'entrada i registre, autoritzats pel Jutjat d'Instrucció 4 de Cerdanyola, al domicili des d'on presumptament es feien els trets i es va localitzar i detenir el presumpte autor dels trets. En el registre també es van intervenir, entre d'altres, diverses armes prohibides, munició d'arma de foc, substàncies estupefaents, una bàscula de precisió i 2.080 euros en efectiu provinent presumptament de la venda de droga.

 

 

El dia 7 de setembre el detingut va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció 4 en funcions de guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.