[FOTOS] (4/10) Les activitats a la Font de la Bonaigua

by | set. 10, 2019 | Festa Major, Galeries de fotos

Dissabte matí va ser sinònim d’activitats a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. La zona boscosa de sota l’estació i el parc del torrent es van omplir de veïns, infants, ciclistes i famílies que van anar a gaudir de la gimcana de “L’Humor Groc” i el Concurs de Dibuix del Grup Escolta Bellaterra, l’Esmorzar Popular de la Unió de Veïns i activitats esportives de l’EMD i la Unió Ciclista de Sant Cugat. 

El matí va acabar amb un vermut a la plaça del Pi gentilesa dels restaurants de Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Aquest any, la Unió de Veïns no organitzarà el sopar de Festa Major

Aquest any, la Unió de Veïns no organitzarà el sopar de Festa Major

L’any passat, per la pandèmia, no es va celebrar la Festa Major. Només es va fer un concurs de paelles telemàtic organitzat unilateralment per la Unió de Veïns. Enguany es vol celebrar, sense recuperar totes les activitats, i l’EMD ha decidit reduir el nombre de sopars-nits de Festa Major, passant de 2 a 1 sola nit (la del dissabte) i, sortejant la seva organització entre les entitats que ho desitgin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: