Assistents al primer Consell de Redacció Participatiu de BellaterraDiari
Assistents al primer Consell de Redacció Participatiu de BellaterraDiari | Redacció

 

 

Un cop passades les vacances d'estiu i la Festa Major de Bellaterra, així com els actes de la Diada de l'11 de Setembre a Bellaterra, des del BellaterraDiari tornem a fer una crida als nostres socis-subscriptors perquè se sumin al segon Consell de Redacció Participatiu. En aquesta ocasió, la trobada serà el pròxim dilluns 16 de setembre a les 17 h, a la nostra redacció, situada al local de Taller de Serveis, a la plaça del Pi número 3.

 

 

Aquestes reunions amb berenar inclòs tenen com a objectiu traslladar als lectors les qüestions que tenim en marxa des de la redacció, teixir més vincles socials a Bellaterra i copsar els interessos i possibles temes a tractar pels veïns, sinergies comercials i seccions a explorar des del mitjà.

 

 

El passat mes de juliol, alguns dels nostres socis-subscriptors ja van sumar-se a la primera convocatòria, on es van abordar temes com les dificultats dels joves per viure a Bellaterra, com augmentar la participació dels lectors o la implantacio de les energies renovables a la vida quotidiana dels veïns i veïnes del poble.

 

 

Si t'agradaria sumar-te a la xarxa de BellaterraDiari i assistir als nostres Consells de Redacció Participatius clica aquí.