La programació cultural de tardor a Sant Quirze ja és aquí

by | set. 16, 2019 | Sant Quirze

Cartell de la temporada de tardor de La Trimestral de Sant Quirze

Cartell de la temporada de tardor de La Trimestral de Sant Quirze | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

L'agenda cultural La Trimestral de Sant Quirze del Vallès ha publicat ja la seva programació de tardor. Les propostes culturals de la revista sobre la programació cultural al poble veí inclou cinema, activitats infantils, teatre, art, música i molt mes per a gaudir de la cultura en el temps d'oci d'aquests mesos de tardor al poble veí.

  

 

 

 

Teatre

 

Els darrers dies de la Catalunya republicana” estrena la temporada demà dia 10, a les 10 de la nit, a la sala Josep Brossa de la Patronal. El segueixen altres propostes com les “Nits d’agost”, dirigida per Carles Iniesta el 28 de setembre, o “Mort a les cunetes. Un homenatge a les víctimes de la repressió franquista” el 4 d’octubre, també a la Patronal. L’octubre també comparteix escenari amb “Cireres & Lentejuelas”, de Mireia Casado i Xavi Morató.

  

Ja al novembre, “Les dones sàvies” omplirà l’escenari amb una història que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Serà el dia 30 de novembre a les 20.30 hores.

  

 

 

 

Propostes familiars

 

  

El Monstre de colors va a l’escola” obre el dia 20 d’octubre la programació per a tota la família. El segueix, el 17 de novembre, “Quimera”, una obra a càrrec de “La Guilla Teatre”, que descriu un món on només la imaginació té cabuda. L’any el tanquen al desembre, les obres “Pota de cabra 2.0” i “Els Pastorets”, els dies 1 i 22 de desembre respectivament.

  

Cal remarcar que també s’organitza un Cicle de Cinema Familiar en català amb títols com “El vent entre les canyes”; “Tipitips” o “Gordon i Paddy”

  

 

 

 

Concerts

 

Els Amics de la Música inauguren la temporada de concerts amb un espectacle flamenc: “Como el tacón a la bota”, el dia 15 de setembre. Continua la programació amb la proposta “Carles Pachón canta a Manuel Ausensi”, un recital que rendeix homenatge a aquest gran baríton.

  

La pianista i compositora Clara Peya torna a Sant Quirze amb el seu nou treball “Estómac”, un disc que el dia 22 de novembre portarà els sons del jazz, rap, pop i música electrònica a la Patronal.

  

El dia 23 de novembre començarà el Festival “Fempop”, un puny alçat contra la desigualtat de gènere que regna a la indústria musical.

  

 

 

 

Cicle de cinema cultures

 

Un altre dels cicles destacats d’aquest trimestre inclou la projecció de pel·lícules com “La Bicicleta Verda”, el dia 18 d’octubre a Torre Julià; “La pedra de la paciència”, el 15 de novembre a La Patronal, o “La inútil”, entre altres. El dia 23 d’octubre tindrà lloc la Mostra internacional de films de dones de Barcelona, “Conegudes (també) a casa” (2019), a la sala Josep Brossa de la Patronal. Es tracta d’una sessió de curtmetratges dirigits per cineastes catalanes i presentada per les directores i l’equip de rodatge.

  

 

 

 

Si voleu gaudir d'algunes de les propostes culturals proposades per La Trimestral, podeu comprar-ne les entrades de manera anticipada aquí.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: