Temperatura de ple estiu per aquesta setmana a Bellaterra

by | set. 16, 2019 | Méteo

El bon temps dominarà la setmana a Bellaterra

El bon temps dominarà la setmana a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Inici de setmana estival a Bellaterra i a la resta del Vallès Occidental, amb un lleuger augment de les temperatures i màximes que poden arribar als 30 graus en les hores centrals del dia, tal com pronostica el meteoròleg Francesc Mauri. De totes maneres, ja amb la setmana més avançada, podria arribar algun ruixat, tot i que la probabilitat és baixa.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: