Els fets han passat a l'avinguda Joan Fàbregas, al costat de la plaça del Pi
Els fets han passat a l'avinguda Joan Fàbregas, al costat de la plaça del Pi | Toni Alfaro

 

 

 

Un home de mitjana edat hauria sigut víctima d'un robatori a l'avinguda Joan Fàbregas de Bellaterra i ha hagut de denunciar a la lladre. Els fets haurien ocorregut aquest dimecres 18 de setembre al costat de la plaça del Pi, al voltant de les 14 h, quan una dona jove hauria aprofitat un moment de confusió per a robar el rellotge al veí del barri.

 

 

Segons indica el mateix veí, una noia se l'hauria quedat mirant fixament i s'hauria apropat per a oferir-li serveis sexuals, cosa a què ell s'hauria negat. Tanmateix, el veí explica que “quan marxava, m'ha agafat de la mà i, després de dir-me adéu de forma molt propera, me n'he adonat que m'ha robat el rellotge”. Descriu la dona com a jove i blanca de pell, “tot i que ha indicat que era brasilera”, amb el cabell fosc, leggins blau marí i samarreta blanca.

 

 

El bellaterrenc explica que ha buscat la dona, però havia desaparegut. Indica també que en el moment del robatori ha passat un turisme fosc, marca Audi i model A6 o A8, en el que creu que podria haver marxat la lladre. Just després dels fets, el veí s'ha dirigit a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra a denunciar presencialment el cas, de quin se'n farà càrrec, a partir d'ara, el cos policial.