Una carterista ofereix serveis sexuals per robar un home a Bellaterra

by | set. 18, 2019 | Successos

Els fets han passat a l'avinguda Joan Fàbregas, al costat de la plaça del Pi

Els fets han passat a l'avinguda Joan Fàbregas, al costat de la plaça del Pi | Toni Alfaro

 

 

 

Un home de mitjana edat hauria sigut víctima d'un robatori a l'avinguda Joan Fàbregas de Bellaterra i ha hagut de denunciar a la lladre. Els fets haurien ocorregut aquest dimecres 18 de setembre al costat de la plaça del Pi, al voltant de les 14 h, quan una dona jove hauria aprofitat un moment de confusió per a robar el rellotge al veí del barri.

 

 

Segons indica el mateix veí, una noia se l'hauria quedat mirant fixament i s'hauria apropat per a oferir-li serveis sexuals, cosa a què ell s'hauria negat. Tanmateix, el veí explica que “quan marxava, m'ha agafat de la mà i, després de dir-me adéu de forma molt propera, me n'he adonat que m'ha robat el rellotge”. Descriu la dona com a jove i blanca de pell, “tot i que ha indicat que era brasilera”, amb el cabell fosc, leggins blau marí i samarreta blanca.

 

 

El bellaterrenc explica que ha buscat la dona, però havia desaparegut. Indica també que en el moment del robatori ha passat un turisme fosc, marca Audi i model A6 o A8, en el que creu que podria haver marxat la lladre. Just després dels fets, el veí s'ha dirigit a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra a denunciar presencialment el cas, de quin se'n farà càrrec, a partir d'ara, el cos policial.

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: