L’Escola d’Enginyeria de la UAB acull el seu primer concurs de programació

by | set. 18, 2019 | Societat

Cartell del primer Mamuthack de la UAB

Cartell del primer Mamuthack de la UAB | Universitat Autònoma de Barcelona

 

 

 

L'Escola d’Enginyeria de la UAB acollirà el 5 i 6 d'octubre el concurs de programació, o hackathon, MAMUTHACK. Seran 150 participants i més de 32 hores de programació per desenvolupar projectes amb la col·laboració d’empreses de renom com Assembler, Chicfy o Holded.  

 

 

Mamuthack és un projecte creat l’any 2019 per un grup d’estudiants emprenedors. El seu objectiu és oferir l’oportunitat als participants de donar a conèixer el seu talent. El perfil dels participants, principalment, és universitari, tot i que està obert a tothom que hi vulgui participar. S’hi participa de manera individual o per equips.

 

 

Els equips hauran de dissenyar, construir, crear i presentar projectes proposats per l’organització o les empreses participants. D’aquesta manera, podran demostrar el seu talent i posar en pràctica tots els seus coneixements i habilitats.

 

 

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Escola d’Enginyeria durant el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. Durant aquestes trobades, on s’hi pot respirar un ambient creatiu, és una bona oportunitat per conèixer d’altres persones amb interesos semblants als dels participants, de molts àmbits diferents. Relacionar-se, fer un primer contacte i treballar en equip per crear una bona xarxa de networking són alguns dels objectius que s'aconseguiran.

 

 

A les 8 hores del matí del dissabte, 5 d'octubre, començarà la jornada. Es farà la cerimònia d’apertura de l’esdeveniment, i després d’unes dinàmiques per formar els equips, començarà el moment de programar. Seran 32 hores seguides amb parades per dinar o sopar (i si dona temps per dormir) que finalitzaran amb l’exposició dels projectes i la valoració per part del jurat. El concurs finalitzarà a les 16.00 hores de la tarda de diumenge 6.

 

 

Les inscripcions són obertes al següent enllaç. Per a més informació, podeu visitar la web del certàmen aquí

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: