Cartell del primer Mamuthack de la UAB
Cartell del primer Mamuthack de la UAB | Universitat Autònoma de Barcelona

 

 

 

L'Escola d’Enginyeria de la UAB acollirà el 5 i 6 d'octubre el concurs de programació, o hackathon, MAMUTHACK. Seran 150 participants i més de 32 hores de programació per desenvolupar projectes amb la col·laboració d’empreses de renom com Assembler, Chicfy o Holded.  

 

 

Mamuthack és un projecte creat l’any 2019 per un grup d’estudiants emprenedors. El seu objectiu és oferir l’oportunitat als participants de donar a conèixer el seu talent. El perfil dels participants, principalment, és universitari, tot i que està obert a tothom que hi vulgui participar. S’hi participa de manera individual o per equips.

 

 

Els equips hauran de dissenyar, construir, crear i presentar projectes proposats per l’organització o les empreses participants. D’aquesta manera, podran demostrar el seu talent i posar en pràctica tots els seus coneixements i habilitats.

 

 

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Escola d’Enginyeria durant el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. Durant aquestes trobades, on s’hi pot respirar un ambient creatiu, és una bona oportunitat per conèixer d’altres persones amb interesos semblants als dels participants, de molts àmbits diferents. Relacionar-se, fer un primer contacte i treballar en equip per crear una bona xarxa de networking són alguns dels objectius que s'aconseguiran.

 

 

A les 8 hores del matí del dissabte, 5 d'octubre, començarà la jornada. Es farà la cerimònia d’apertura de l’esdeveniment, i després d’unes dinàmiques per formar els equips, començarà el moment de programar. Seran 32 hores seguides amb parades per dinar o sopar (i si dona temps per dormir) que finalitzaran amb l’exposició dels projectes i la valoració per part del jurat. El concurs finalitzarà a les 16.00 hores de la tarda de diumenge 6.

 

 

Les inscripcions són obertes al següent enllaç. Per a més informació, podeu visitar la web del certàmen aquí