L’Escola d’Enginyeria de la UAB acull el seu primer concurs de programació

by | set. 18, 2019 | Societat

Cartell del primer Mamuthack de la UAB

Cartell del primer Mamuthack de la UAB | Universitat Autònoma de Barcelona

 

 

 

L'Escola d’Enginyeria de la UAB acollirà el 5 i 6 d'octubre el concurs de programació, o hackathon, MAMUTHACK. Seran 150 participants i més de 32 hores de programació per desenvolupar projectes amb la col·laboració d’empreses de renom com Assembler, Chicfy o Holded.  

 

 

Mamuthack és un projecte creat l’any 2019 per un grup d’estudiants emprenedors. El seu objectiu és oferir l’oportunitat als participants de donar a conèixer el seu talent. El perfil dels participants, principalment, és universitari, tot i que està obert a tothom que hi vulgui participar. S’hi participa de manera individual o per equips.

 

 

Els equips hauran de dissenyar, construir, crear i presentar projectes proposats per l’organització o les empreses participants. D’aquesta manera, podran demostrar el seu talent i posar en pràctica tots els seus coneixements i habilitats.

 

 

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Escola d’Enginyeria durant el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. Durant aquestes trobades, on s’hi pot respirar un ambient creatiu, és una bona oportunitat per conèixer d’altres persones amb interesos semblants als dels participants, de molts àmbits diferents. Relacionar-se, fer un primer contacte i treballar en equip per crear una bona xarxa de networking són alguns dels objectius que s'aconseguiran.

 

 

A les 8 hores del matí del dissabte, 5 d'octubre, començarà la jornada. Es farà la cerimònia d’apertura de l’esdeveniment, i després d’unes dinàmiques per formar els equips, començarà el moment de programar. Seran 32 hores seguides amb parades per dinar o sopar (i si dona temps per dormir) que finalitzaran amb l’exposició dels projectes i la valoració per part del jurat. El concurs finalitzarà a les 16.00 hores de la tarda de diumenge 6.

 

 

Les inscripcions són obertes al següent enllaç. Per a més informació, podeu visitar la web del certàmen aquí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: