Bellaterra concentra una cinquena part de l’oferta educativa de Cerdanyola

by | set. 19, 2019 | Societat

Escola Ramon Fuster

Alumnes a l'escola Ramon Fuster | Escola Ramon Fuster

 

 

 

Ja ha començat el curs escolar 2019 – 2020, i un total de 2.145 alumnes s'han matriculat a l'etapa obligatòria dels centres escolars de Bellaterra. Encara que no tots de Bellaterra, la xifra suposa un 21,8% de totes les escolaritzacions de Cerdanyola, que ascendeixen a 9.837 alumnes entre centres privats, concertats i públics de la ciutat, que van començar el curs el passat dijous 12 de setembre. 

 

 

Depenent de l'edat d'escolarització, la quantitat d'alumnes significa un percentatge menor o major en el total de Cerdanyola. Així, pel que fa a les escoles bressol, els 48 alumnes de Bellaterra, tots escolaritzats a La Llar d'en Pitus, suposen només un 9,6% dels del total dels 502 infants en aquest segment d'edat. 

 

 

A educació infantil, les tres escoles de Bellaterra sumen un total de 447 alumnes per aquest curs, amb 150 de l'Escola Bellaterra – no dins els límits de Bellaterra, però sí pròxima al estar situada al campus de la UAB – , 225 del Ramon Fuster i 73 de l'escola Waldorf-Steiner el Til·ler. Això suposa un 27,3% del total de 1636 alumnes en etapa infantil al conjunt de la ciutat, superant una quarta part de la seva escolarització infantil. 

 

 

L'Escola Bellaterra és l'únic centre de primària públic a Bellaterra

L'Escola Bellaterra és l'únic centre de primària públic a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Pel que fa a l'escola primària, l'Escola Bellaterra suma 308 alumnes, mentre que el Ramon Fuster té un total de 474 i la Waldorf-Steiner el Til·ler 140. En aquest sentit, les tres escoles sumen 922 alumnes, que suposen el 24,9% dels estudiants de Primària a Cerdanyola. En el total de la ciutat ascendeixen a 3707 escolars.

 

 

Al nivell de Secundària, els escolaritzats a Bellaterra, en comparació amb la resta de Cerdanyola, segueixen aproximadament la mateixa proporció. A l'Institut Pere Calders, els quatre cursos sumen 238 alumnes, al Ramon Fuster la xifra puja a 356  i al centre Waldorf-Steiner el Til·ler fins a 92, sumant 686 alumnes, que suposen el 23,7% dels 2894 joves a l'ESO a Cerdanyola. 

 

 

Finalment, pel que fa als centres d'educació especial, l'Escola Bellaire, amb 18 alumnes de primària i 24 de secundària, suposa un 20,4% dels 206 alumnes matriculats a centres d'atenció especial a Cerdanyola. 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: