Cerdanyola se suma a la convocatòria “Emergència Feminista”

by | set. 19, 2019 | Societat

Multitudinària manifestació feminista a Barcelona

Manifestació feminista aquest agost a Barcelona | Cedida

 

 

La manifestació sota el nom “Emergència Feminista”, que es farà aquest divendres 20 de setembre, denunciarà les violències masclistes en totes les seves expressions. A aquesta convocatòria s'hi han unit diferents col·lectius i sorgeix de la Plataforma Feminista d'Alacant, que fa unes setmanes va emetre un comunicat en què assegurava que hem passat un estiu 2019 “negre”, pel que fa a la violència de gènere: un assassinat cada dos dies, a dones, durant el mes juliol.

 

 

Per això, aquest 20 de setembre les dones sortiran al carrer, en moltes localitats de l'Estat espanyol, organitzant marxes violetes sota el lema “La Nit Serà Violeta!“.

 

 

A Cerdanyola del Vallès la manifestació nocturna sortirà a les 20 h de la seu del col·lectiu feminista La Figa Rebel (Av. Roma, 54), a les 20.30 h de la plaça Abat Oliba i es farà una trobada conjunta amb Ripollet a les 21 h a la plaça Josep Viladomat de Cerdanyola del Vallès.

 

 

La convocatòria ha estat organitzada pels col·lectius feministes La Figa Rebel, de Cerdanyola del Vallès, i el Comitè de Dones de Ripollet. En la crida a aquesta manifestació nocturna es demana a tothom a portar llum, roba lila i a fer soroll.

 

 

Cartell de la convocatòria a la manifestació nocturna

Cartell de la convocatòria a la manifestació nocturna | Ajuntament de Cerdanyola

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: