Cerdanyola se suma a la convocatòria “Emergència Feminista”

by | set. 19, 2019 | Societat

Multitudinària manifestació feminista a Barcelona

Manifestació feminista aquest agost a Barcelona | Cedida

 

 

La manifestació sota el nom “Emergència Feminista”, que es farà aquest divendres 20 de setembre, denunciarà les violències masclistes en totes les seves expressions. A aquesta convocatòria s'hi han unit diferents col·lectius i sorgeix de la Plataforma Feminista d'Alacant, que fa unes setmanes va emetre un comunicat en què assegurava que hem passat un estiu 2019 “negre”, pel que fa a la violència de gènere: un assassinat cada dos dies, a dones, durant el mes juliol.

 

 

Per això, aquest 20 de setembre les dones sortiran al carrer, en moltes localitats de l'Estat espanyol, organitzant marxes violetes sota el lema “La Nit Serà Violeta!“.

 

 

A Cerdanyola del Vallès la manifestació nocturna sortirà a les 20 h de la seu del col·lectiu feminista La Figa Rebel (Av. Roma, 54), a les 20.30 h de la plaça Abat Oliba i es farà una trobada conjunta amb Ripollet a les 21 h a la plaça Josep Viladomat de Cerdanyola del Vallès.

 

 

La convocatòria ha estat organitzada pels col·lectius feministes La Figa Rebel, de Cerdanyola del Vallès, i el Comitè de Dones de Ripollet. En la crida a aquesta manifestació nocturna es demana a tothom a portar llum, roba lila i a fer soroll.

 

 

Cartell de la convocatòria a la manifestació nocturna

Cartell de la convocatòria a la manifestació nocturna | Ajuntament de Cerdanyola

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: