Cerdanyola se suma a la convocatòria “Emergència Feminista”

by | set. 19, 2019 | Societat

Multitudinària manifestació feminista a Barcelona

Manifestació feminista aquest agost a Barcelona | Cedida

 

 

La manifestació sota el nom “Emergència Feminista”, que es farà aquest divendres 20 de setembre, denunciarà les violències masclistes en totes les seves expressions. A aquesta convocatòria s'hi han unit diferents col·lectius i sorgeix de la Plataforma Feminista d'Alacant, que fa unes setmanes va emetre un comunicat en què assegurava que hem passat un estiu 2019 “negre”, pel que fa a la violència de gènere: un assassinat cada dos dies, a dones, durant el mes juliol.

 

 

Per això, aquest 20 de setembre les dones sortiran al carrer, en moltes localitats de l'Estat espanyol, organitzant marxes violetes sota el lema “La Nit Serà Violeta!“.

 

 

A Cerdanyola del Vallès la manifestació nocturna sortirà a les 20 h de la seu del col·lectiu feminista La Figa Rebel (Av. Roma, 54), a les 20.30 h de la plaça Abat Oliba i es farà una trobada conjunta amb Ripollet a les 21 h a la plaça Josep Viladomat de Cerdanyola del Vallès.

 

 

La convocatòria ha estat organitzada pels col·lectius feministes La Figa Rebel, de Cerdanyola del Vallès, i el Comitè de Dones de Ripollet. En la crida a aquesta manifestació nocturna es demana a tothom a portar llum, roba lila i a fer soroll.

 

 

Cartell de la convocatòria a la manifestació nocturna

Cartell de la convocatòria a la manifestació nocturna | Ajuntament de Cerdanyola

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: